0709-131103
henrik@trosatradved.se

TrädfällninG VED

Vi hjälper dig med all typ av trädfällning och alla typer av kringtjänster. Sektionsfälling (klättring), avancerad trädfällning, bortforsling, stubbfräsning m.m. Med vår mobila vedprocessor hjälper vi dig att göra ved av dina träd. 

Trädfällning

Vi hjälper er hela vägen med säker trädfällning, avancerad sektionsfällning och klättring samt bortforsling. Även större avverkning inför nybyggen och hos väg- och samfälligheter.

Få kostnadsfri offert

Rå ved

Oftas kan du köpa lokal nykluven rå ved i storsäck (1,5 m3.). Rå ved betyder att den behöver torka innan du kan elda den. Hur länge beror på årstid och klimat.

Förboka rå ved

Torr ved

Torr ved färdig att elda direkt. Träd som ska bli ved fäller vi helst januari till och med mars (april). Veden torkas och finns till försäljning och levereras hem till dig efter midsommar.

Förboka torr ved
Prova vår mobila vedprocessor – med RUT-avdrag

Gör ved av dina träd.

Är du också trött på vedkubbar som ligger och ruttnar till ingen nytta? Lugn, vi kan hjälpa dig göra ved av dina träd direkt.

När vi fällt träden, kapar och klyver vi dem  med vår mobila vedprocessor (<30 cm i diameter). Med lite planering brukar det bli runt tre – fyra kubikmeter ved per timme, ibland direkt in i vedförrådet. Det händer att vi får bygga nya vedförråd för att all ved ska få plats. Eftersom arbetet sker på er tomt har ni möjlighet till RUT-avdrag motsvarande 50 procent av arbetskostnaden. Som rutinerade trädfällare har vi nödvändiga yrkesbevis, ansvarsförsäkring och annat som krävs för trädfällning på tomter, hos väg- och villaföreningar. Välkommen att kontakta oss nedan för kostnadsfri offert.
Kontakta oss här

Om oss

Henrik och Torgny är i grunden trädfällare som numera även inriktar sig på att göra ved av era träd!

Torgny Trädfällare Steen

Trädklättrare och vedprocessorförare

Torgny har motorsågskörkort ABC. Lättare träd fäller han från marken, avancerade träd klättrar och sektionsfäller han säkert.

0707-170 595torgny@trosaved.se@torgnytradfallare

Henrik Ahlberg

Vedprocessorförare och trädfällare

Henrik gör ved av dina träd. Behöver du hjälp att fälla dem så är han en erfaren trädfällare som hjälper dig med det.

0709-131103henrik@trosaved.se

Butik

Här kan du beställa och betala dina vedprodukter direkt. Vi hör av oss angående leveransdatum inom kort.

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan. Vi återkommer så snart som möjligt till er.